Workshops


De workshops zijn gemaakt om mensen kennis te laten maken met het onderwerp. Er zijn een aantal workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Dit zijn:

- Stress/ burn out preventie
- Assertiviteit
- Depressie preventie

Tijdens de workshops word je bewust van wat stress, somberheid of assertiviteit voor jou betekend. In welke situaties heb je hier last van? Waar merk je aan dat je klachten hebt.

Wil je weten wat je nodig hebt om je weer lekker voelen? Wil je dingen op je eigen manier doen? Inzicht krijgen in hoe jij omgaat met situaties die voor jou lastig zijn?

Volg dan een Workshop!

De workshops duren circa 2 uur, wil je na de workshop verder gecoacht worden dan kan dat. Kijk voor meer informatie bij het onderdeel coachen of vraag naar de mogelijkheden aan het eind van de workshop.

De workshop gaat door bij een minimaal aantal aanmeldingen.

Planning workshops, Workshops: Drukke moeders opgelet Omgaan met Stress Invloed vergroten Heb jij dat ook? Het gevoel dat je van alles moet? Je moet een goede werknemer zijn, Je moet er voor de kinderen zijn, Je moet een leuke partner zijn, Je moet sociaal, Je moet vrolijk zijn.... En dat iedere dag opnieuw. Hoe zou het zijn als je van moeten, mogen maakt? Misschien is een van de workshops of coching iets voor jou! Wanneer: op aanvraag Locatie: in overleg/ online Kosten: op maat berekend Aanmelden kan via de site of telefonisch, zie contactgegevens


Voor direct inschrijven, klik op het inschrijfformulier.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies